Privacybeleid | Kunstlijn 13
677
page-template-default,page,page-id-677,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Privacybeleid

Verwerkte persoonsgegevens

Kunstlijn13 kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Kunstlijn13, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Kunstlijn13 verstrekt. Kunstlijn13 kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
Waarom Kunstlijn13 gegevens nodig heeft

Kunstlijn13 gebruikt je gegevens voor eigen commerciële doeleinden en informeert je via digitale berichtgeving over algemeen nieuws, actualiteiten en eigen projecten. Kunstlijn13 bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor deze zijn verzameld of worden gebruikt.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website kunstlijn13.com worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website kunstlijn13.com. Kunstlijn13 gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Kunstlijn13 maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief Adwords-advertenties van Kunstlijn13 bij Google zoekresultaat-pagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Kunstlijn13 te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Kunstlijn13 heeft hier geen invloed op.

Kunstlijn13 heeft Google geen toestemming gegeven om via Kunstlijn13 verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Cookies

Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies om het online gebruiksgemak te vergroten en om na te gaan hoe bezoekers de website gebruiken. Zo kunnen wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten verbeteren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@kunstlijn13.com. Kunstlijn13 zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Klacht indienen

Indien je er met Kunstlijn13 niet uitkomt kun je hierover een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl vind je daarvoor de benodigde informatie.

Beveiligen

Kunstlijn13 neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Kunstlijn13 maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door Kunstlijn13 verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Kunstlijn13 op via info@kunstlijn13.com.

Contactinformatie Kunstlijn13

Saniye Bildircin
Hoogstraat 60
4141 BD Leerdam
E-mailadres: info@kunstlijn13.com